Maalauspalvelu Oravikoskella

Katso yhteystietomme

Jesse’s paint Oy toteuttaa monipuoliset maalauspalvelut sekä ruostekorjaukset Oravikoskella. Tyypillisiä maalauskohteitamme ovat muun muassa kaapin ovet, koristeosat ja ruostekorjaukset.

Kun tarvitset minkä tahansa esineen maalausta pienistä koriste-esineistä henkilöautoihin, ota yhteyttä kokeneeseen
ammattilaiseen ja pyydä tarjous!

Kaapistojen maalaus

Toteutamme erilaisten kaapistojen ja kaappien ovien maalaukset huippulaatuisia kalustemaaleja ja ammattitaitoamme hyödyntäen. Esimerkiksi keittiön kaapistojen uudelleenmaalaus ja uusien vetimien asentaminen on vaivaton ja edullinen tapa uudistaa koko keittiön ilme! Huolellinen esikäsittely ja taidolla toteutettu maalipinta varmistavat lopputuloksen kulutuskestävyyden.

Ruostekorjaus

Ruostekorjauksemme korjaa autosi ruostevauriot sekä pinnasta että pohjasta. Mikäli olet havainnut autosi pohjassa tai pinnassa ruostetta, ota yhteyttä meihin pikimmiten, jotta ruostevaurio ei pääse leviämään. Me arvioimme autosi tilan ja laskemme hinnan kustannusten perusteella. Mitä nopeammin korjaus saadaan hoidettua, sitä halvemmaksi se tulee. Kannattaa siis korjauttaa ruostevauriot mahdollisimman ajoissa.

Koristeosat ja -esineet

Maalaamme auton koristeosat tai kodin koriste-esineet. Piristä autoasi tai kotiasi huomiota herättävillä yksityiskohdilla. Osat ja esineet voidaan maalata eri tavoilla, joista yksi suosittu vaihtoehto on märkämaalaus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Jesse’s paint Oy:hyn, kun tarvitset uutta maalipintaa. Me toteutamme huippulaatuiset maalauspalvelut vuosien kokemuksella Oravikoskella. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen, laadusta tinkimättä. Tule käymään paikan päällä, soita, lähetä sähköpostia tai täytä sivustolta löytyvä lomake!